zbawca
Wysłany: 2008-08-08, 19:52 Uwaga na Gośke moderatorke z niedzieli nl
Goska z niedzieli nl. wyrzuca za posty zgodne z prawem boli ja prawda to fajne forum ale ona syfiiii i to strasznie
Topola Pomogła: 4 razy Dołączyła: 06 Sie 2008 Posty: 101 Skąd: Polska
Wysłany: 2008-08-09, 05:09
Nic dodac nic ujac. Jak widac nie ty jeden masz takie zdanie. Ja nie chce pisac o niej bo dla mnie ktos taki po prostu nie istnieje , ale inni maja prawo wiedziec jak to wyglada wiec dobrze , ze poruszyles ten temat. Pozdrawiam
bo pewnie kolega i koleznaka nie maja sie gdzie wyzalic
_________________ Nikt nam nie będzie mówił jak mamy żyć
Bo nikt za nas nie umrze...
Wysłany: 2008-08-09, 21:18
Dlatego , ze ktos poruszyl ten temat akurat na tym forum. Na niedzieli tez bylo to poruszone , ale bez zadnej reakcji. Duuvelke- zagladam na niedziele i jeszcze nie zauwazylam aby ktos mial pretensje do Ciebie- nie slodze ci - po prostu raz mi na niedzieli pomoglas, a Gochna to zupelnie inna bajka- bardzo nieciekawa. Pozdrawiam.
Wysłany: 2008-08-09, 21:31
Wiem , ze to niesprawiedliwe , jezeli ktos nie moze sie bronic , ale ona niestety tez nie dawala takiej mozliwosci. Na ciebie nie narzekaja. Na niedzieli poznalam wielu fajnych ludzi i nikt nie powiedzial zlego slowa o Tobie a wierz mi naprawde nie lubie slodzic. Dla mnie osobiscie jestes Ok
Wysłany: 2008-08-09, 21:41
Pisalam tzn ona najpierw do mnie napisala obrazliwy list, poniewaz na forum chyba bylo jej glupio. Odpisalam i jakis czas byl spokoj , ale potem znowu sie zaczelo wiec zrezygnowalam z niedzieli choc podobalo mi sie tam.
to juz chyba ponizej kazdej mozalnosci. same klótnie wyzywania itd .
Pannica Claudia to wzornik osobnika dla którego ludzie omijaja to forum.
Wysłany: 2008-09-21, 12:16
Bylam i zagladam tam , ale Claudia nie dogryza juz nikomu. To jakies anonimy wchodza i obrazaja ludzi. Wiem , ze to osoby z niedzieli a Ataga pisze o tym wprost. Malo tego podpisuja sie nickami , ktorych ludzie uzywaja na popolsku i dlatego co niektorzy zeby uniknac takich sytuacji zarejestrowali sie . Moim zdaniem to szczyt bezczelnosci , a ze dosc dlugo pisalam na niedzieli to potrafie rozroznic sposob wypowiedzi niektorych osob stamtad i wiem kto za tym stoi , ale staram sie nie brac udzialu w tych przepychankach bo nie pozwole sie obrazac komus kto zmienia nicki co 5 minut i mysli , ze jest taki cwany
Wysłany: 2008-09-21, 12:22
LeGolas- zawsze jestes zlosliwy ? Nie musimy sie zalic bo jestesmy dorosli , a ze to forum dyskusyjne to chyba mamy prawo poruszyc rozne tamaty, prawda ? Moze tobie brak towarzystwa do rozmowy i dlatego dogryzasz innym ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum