Wybieram się w podróż po Holandii i zastanawiam się ile wyniesie mnie mniej więcej przejazd pociągami...w jakiej cenie jest przykładowo bilet turystyczny, studencki z Amsterdamu do Hagi ? Czy ktos uprzejmy mógłby jakoś przybliżyć mi te kwoty...? Albo powiedzieć coś o innych możliwych sposobach przemieszczania się...Byłabym bardzo wdzięczna
Wpisuję nazwy miast, klikam na wyszukiwanie, wyświetla mi stronę z podobną zawartością, klikam, na "Verder" i.... nic się nie dzieje
Czy tam trzeba wpisywać informacje w jakiś specjalny, specyficzny sposób? W pole "Van" wpisałem "Amsterdam", w pole "Naar" - "Den Haag". Ustawiłem datę na 22 sierpnia 2008, godz. 14:00. Zero wyników, nic się nie wyświetliło
Wpisuję nazwy miast, klikam na wyszukiwanie, wyświetla mi stronę z podobną zawartością, klikam, na "Verder" i.... nic się nie dzieje
Czy tam trzeba wpisywać informacje w jakiś specjalny, specyficzny sposób? W pole "Van" wpisałem "Amsterdam", w pole "Naar" - "Den Haag". Ustawiłem datę na 22 sierpnia 2008, godz. 14:00. Zero wyników, nic się nie wyświetliło
w Den Haag i Amsterdam... jest kilka stacji... wiec musisz podac z jakiej konkretnie stacji chcesz jechac... no i do jakiej... inaczej nie poda ci rozkladu jazdy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum