Jak w temacie: czy zna ktoś jakąś darmowę bramkę sms-ową. Jestem w Polsce i koszt sms-a do holandii na dluzszą metę jest bolesny potrzebuję wysylac meski na numer z lebary. Ma ktoś wiedzę o takich bramkach?
Moja tesciowa wysyla przez te bramke do Holandii z Polski
Tu jeszcze druga bramka www.sms.ikp.pl z tej tez mozna wysylac do Holandii.
Najpierw rejestracja naturalnie
Pozdrawiam
Witam !prosze niech ktos mi wytłumaczy jak to sie wysyła te sms z orange.pl ,załozyłem sobie konto i jakos nie moge prosze niech ktos mi pomozw .bede wdzieczny za kazda pomoc
pzdr
_________________ lukasz
honoratka
Wysłany: 2008-08-07, 06:12 darmowe połączenia do Polski
nie wiem czy spotkaliście się z tym, ale wczoraj kolega dał mi numer 0656008902 jest darmowy z minut w abonamencie i mozna dzwonic do Polski. wystarczy po polaczeniu wpisac 0048.... na końcu #. działa na stacjonarne. dla mnie fajna sprawa, bo mam duzo minut w abonamencie.
Mam pytanie,czy ktos korzysta z tej bramki orange?Pare osob pisalo do mnie na pw ,ze nie dziala.Poniewaz nie korzystam z tej bramki ,nie moge udzielic odpowiedzi.W zeszlym roku dzialala normalnie ,teraz chyba cos sie zmienilo.Czy ktos ma jakies info?
pozdrawiam
p.s
dodam tyle ze ja uzywam teraz www.smscity.com ale najpierw trzeba zalozyc konto i zadzownic pod podany numer - e 1,30 za jeden telefon ,dostaje sie kredyty i mozna pisac do kazdego .
pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum