Witam, chciałem dowiedzieć się czy ktoś chodził do tej szkoły(nazwa jak w temacie) czy warto w nią zainwestować ?czy mają dobry program nauczania itd.?
Myślę że warto.To jedna z bardziej znanych uczelni.Ja też chciałam(w Hilversum--> oddział) ale nie ma w tej chwili poziomu pierwszego.
_________________ Opuść swą głowę.Gwiazdy,one szeptają.Usłysz co mówią.I wiedz co to znaczy.Księzyc jest Twoim przewodnikiem.Zobacz jak idzie łagodnie przez światło, niczym dziecięce oko uratowane w baśniowym śnie...I śnij znowu
oki dzięki za info Bisurmanica, też czekam na otwarcie grupy dla początkujących, nauczycielka z tej szkoły powiedziała mi , że jest dużo chętnych więc być może będzie to już w tym tygodniu(Amstelveen)
elektra
Wysłany: 2008-05-13, 20:49
Proszę napisać aile kosztuje taki kurs ROC dla początkujących ,i czy można się starać o jakieś dofinansowanie?dzięki za każdą odpowiedz.
witam, właśnie rozpozcełam nauke w ROC. kurs do Nt1 za rok kosztuje 50e. od NT1-NT2 3500e. NT2-NT3 około 300e. to sa obecne ceny poniewaz sama się dowiadywałam ostatnio.
pozdrawiam
_________________ jestem jedna z tych co nie boja sie zyc
nie nie nie pomylilam sie tak jest na[prawde i dlatego musze zapytac w gmienie czy mnie dofinansuja bo jak nie to kiepsko bedzie. czlowiek ma chec nauki a tu same klody pod nogi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum