Czesc.My mamy tzn ja i moj maz.Wynajmujemy male studio, ktore znalezlismy przez www.marktplaats.nl (teraz szukamy w okolicach Hoofddorp).W ogloszeniu nie bylo wzmianki o zwierzakach i wlasciciel nie mial nic przeciwko.Zalezy jak trafisz.Nam udalo sie wynajac lokum dla naszej trojki w ciagu 6 miesciecy.
pzdr
W moim miasteczku były do wynajęcia 2 mieszkania w jednym tylko domu. Nikt się tam nie wprowadził przez kilka miesięcy. W końcu z moim narzeczonym wynajęliśmy jedno z nich (wcześniej nie interesowaliśmy się tym tematem, bowiem mieliśmy zakwaterowanie oferowane przez naszego pośrednika). 2 tygodnie po nas drugie mieszkanko wyjęła młoda parka. Widziałam, że w sąsiednich domach wiszą ogłoszenia o wolnym lokum do wynajęcia. Więc u mnie nie jest źle. Większość osób szuka zakwaterowania w mieście w którym pracuje, a są to zazwyczaj duże miasta. Dlatego problem z mieszkankami jest tak duży w takich miejscach.
Pozdrawiam i powodzenia życzę w poszukiwaniu czterech kątów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum