Moje pytanie dotyczy waszych doświadczeń z rozliczeniem podatku w Holandii, i pomocy prawnej. Chciałbym się dowiedzieć, z jakich kancelarii podatkowych/prawnych świadczących usługi w j.polskim korzystaliście ?Czy byliście zadowoleni z ich usług, kogo byście polecili? Na forum przewija się Kancelaria BEAN(jeśli ktoś korzystał z jej usług o info), oraz informacja Duuvelke o programie rozliczającym:-)
_________________ W naszym domu dziennik telewizyjny oglądamy w największej ciszy. Wyłączona jest nawet fonia.
mój brat korzystał z tej kancelarii działa ona na zasadzie wysyłkowej bo swoje biuro ma w Hiszpanii jak dobrze sie orientuje ale był zadowolony choć było to dawno
a co bys chcial wiedziec o programie rozliczeniowym z belastingdienst??? ja sie tak od paru lat rozliczam:-)... mozna tez poprosic o przyslanie pakietu papierkow do domu...
Duuvelke dzięki za pomoc, może ktoś będzie chciał skorzystać z takiej formy rozliczenia jaką ty prowadzisz. Niestety ja osobiście nie czuje się na siłach rozliczać samemu(nieznajomość przepisów podatkowych, języka):-)Dlatego poszukuje jakiejś sprawdzonej kancelarii podatkowej, która przedstawi mi prosto i skutecznie jakie mam opcje rozliczenia itd...Co do kancelarii prawnej chciałbym mieć możliwość pomocy (oczywiście odpłatnej:-)) od osób kompetentnych i wiarygodnych. Przypuszczam , że większość osób z forum rozlicza się, lub korzysta/korzystała z pomocy prawnej. Wydaje mi się, że temat jest dość istotny, więc dziwi mnie taki mały odzew
_________________ W naszym domu dziennik telewizyjny oglądamy w największej ciszy. Wyłączona jest nawet fonia.
z kancelarii prawnych mogę polecić
Lewandowski Consulting jest to kancelaria która zajmuje sie tworzeniem naszej petycji w sprawie podwójnego opodatkowania
Mozecie tez zglaszac sie do nas. Zarowno ja jak i moj syn rozliczamy sie elektronicznie.
Oboje znamy przepisy i jezyk. Moj syn dosc dlugo pracowal w belastingu.
Aby moc sie rozliczyc przez program komputerowy musisz miec swoj wlasny DigiD.
Wystepuje sie o jego przyznanie rowniez elektronicznie.
Pozdrawiam.Oczekuje propozycji.
grubyy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum