Może się komuś przyda moja informacja odnośnie tanich rozmów telefonicznych do Polski.Korzystam z karty Lyca Mobile,można ją kupić wszędzie markety,stacje benzynowe (...).Kupuję kartę za 10e a w doładowaniu mam 15e czyli 5e gratis.Polecam zwłaszcza jeśli ktoś dzwoni na tel.stacjonarne,ja rozmawiam około 2,5 godziny tak więc nie jest to wielki koszt.
mruwa_ Pomógł: 1 raz Wiek: 23 Dołączył: 24 Maj 2007 Posty: 80 Skąd: Rotterdam / Gliwice
Wysłany: 2008-02-25, 20:47
A ja dodam, chociaz duzo ludzi juz to zna.
Jezeli ktos ma KPN stacjonarny to moze dzwonic za posrednictwem 1643 telecom, rozmowa z Polska kosztuje TYLKO 1,5 centa za minute plus oczywiscie chyba 9 centow za wykonanie polaczenia!!
Bardzo sie oplaca!
Nie wiem czemu bylem taki glupi i wzialem UPC
hej, można też dzwonić z domowego na numer 09001913 do polski i za 3 cpm. polecam. również z sieci Lebara na domowy za 9 cpm a na komórki 29cpm. ciągle dzwonie:) pozdrawiam
_________________ jestem jedna z tych co nie boja sie zyc
Jak się ma holenderski telefon stacjonarny, to trzeba zaglądać na stronę www.televergelijk.nl.
A jak się ma tylko internet, to można zrobić tak, jak ja.
Probowalam dzis zadzwonic do Polski z telefonu stacjonarnego KPN . chcialam wykorzystac podpowiedz ¨ mruwy¨ i wybralam numer 1643 , ale po chwili automatyczne nagranie powiedzialo , ze to jest bledny numer i mam zadzwonic pod numer 1888 .
Zadzwonilam pod podany numer i uslyszalam , ze polaczenie kosztuje 1,30 Euro . Po czym odezwala sie jakas telefonistka . Odlozylam sluchawke , bo nie znam jezyka , zeby moc przeprowadzic rozmowe ...
Czy moze ktos z Was mi wytlumaczyc , na czym polegaja te polaczenia i co powinnam takiej telefonistce powiedziec ?
Czy sa moze jakies inne mozliwosci , gdzie moge bezposrednio i tanio zadzwonic do Polski unikajac rozmowy z centrala telefoniczna ?
Pozdrawiam
A trzeba było skorzystać z mojej podpowiedzi i sprawdzić aktualny numer do Polski na www.televergelijk.nl.
1888 to informacja o numerach. A telefonistka pytała pewnie, w czym może pomóc.
Dzieki Koza , masz racje moglam skorzystac z Twojej oferty , a bylam na Twojej stronie i czytalam wszystko :)
Pozdrawiam Ciebie , malzonke i coreczke :)
mruwa_ Pomógł: 1 raz Wiek: 23 Dołączył: 24 Maj 2007 Posty: 80 Skąd: Rotterdam / Gliwice
Wysłany: 2008-03-13, 22:41
Marzena, ten numer istnieje, ale najpierw musisz zarejestrowac sibie i twoj numer telefonu na ich stronie!!! a pozniej mozesz dzwonic z poczatkiem 1643.
A dzieki Kozie znalazlem numer do polski na stacjonarne za 1 euro cent!!!
Wielkie dzieki ze podales ta strone!!!! przynajmniej oszczedze troszke pieniedzy bo telefon moglbym miec przyklejony do ucha - strasznie duzo gadam!!!
ja dzwonie przez 1643 i place 1,5 centa do polski na stacjonarny... juz tyle razy zmienialam, ze postanowilam teraz juz zostac w 1643... bo i dzownienie na kom. w nl ma tansze niz KPN...
Witam, jestem nowa na tym forum, ale bardzo prosze o pomoc. Mam numer komorkowy w sieci Mobile KPN i nie wiem czy w tym linku od Kozy obowiazuja takie stawki dla komorek do polski bo nie moge sie doczytac po holendersku, niestety. Prosze o odpowiedz czy jesli zadzwonie z komorki przez Budgetbel na pewno zaplace 4ec za minute?? bardzo dziekuje za odpowiedz:)
Dzwoniąc z komórki masz inne taryfy. Z tego, co się orientuję, za taką rozmowę zapłacisz kwotę wymienioną przy numerze 0-900 (w tym przypadku 4 c/min) plus koszty połączenia komórkowego (dla KPN jest to €0,25 za minutę).
Te wszystkie tanie dzwonienia opłacają się, gdy masz numer stacjonarny, i to chyba tylko z KPN, ale tego nie jestem pewien.
Probowałem dodzwonić się z Polski do Informacji o numerach telefonów w Holandii.
Wybierając numer ze stacjonarnego : 00311888 i z komorki +311888 za każdym razem nie doszlo do połączenia, ze wzgledu na błedny numer, czy ktoś ma pojęcie jak dodzwonić się pod informacje z Polski?!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum