Jesteście już tam na miejscu? i jak wam się podoba? jakie są warunki? co możecie napisać o tej firmie?? Proszę pilnie o opinie bo teraz mam jechać i chciałabym wiedzieć.
Firma NL Jobs
Uwaga na tych oszustów!!!! Od samego przyjazdu zaczęli przekręty robić, warunki pracy fatalne, czasami trzeba pracować po 11 godzin w potwornym brudzie (przynajmniej ja w spanbroak tam miałem. Nadgodziny są obowiązkowe a i tak za nie nie płacą. Co do wynagrodzenia to na miejscu dowiadujecie się że dostaniecie około 70% tego co wam w Polsce obiecali, a i to z odzyskaniem pieniędzy są kłopoty. Ja pracowałem w Holandii 8 tygodni a kase dostałem dopiero po 4 tygodniach po powrocie do domu i to tylko dzięki pomocy ambasady. TO SA ZLODZIEJE I OSZUSCI!!!! Będą was okradać na każdym kroku, nie będzie nawet do kogo się zwrócić bo niemal wszyscy pracownicy tej firmy są ze sobą spokrewnieni!!!! I dla tego zależy im żeby jak najwięcej zarobic dla firmy kosztem pracowników sezonowych których zmusza się do nieludzko ciężkiej pracy i traktuje po hamsku. A jak ktoś się zbuntuje to od razu go do Polski wysyłają i w ramach jakiejś "kary" możesz się pożegnać z należnym wynagrodzeniem, każą się pakować i jeszcze tego samego dnia do kraju odsyłają a kasy jak nie było tak nie ma.
Aha a jeśli chodzi o ich tzw. rezydentów to ja trafiłem na jakiegoś mirka i hanię, najbardziej zakłamanych i perfidnych nieudaczników jakich w życiu spotkałem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum