Holadnia Dla Poloni
e-holandia.info  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Królik
2007-11-22, 22:12
Serial "Ekipa" i inne online za free
Autor Wiadomość
Telewizja 

Wysłany: 2007-11-22, 20:20   Serial "Ekipa" i inne online za free

Jak ktoś chce za free oglądnąć seriale "Ekipa" i "Twarzą w twarz" online to polecam player który dostałem.. Szkoda że tylko te 2 pozycje są za free bo aby mieć dostęp do pełnej wersji playera to trzeba kupić ale i tak rewelacja.. http://www.chomikuj.pl/po...katv_player.exe a hasło aby uruchomic playera : polskatv1. Wystarczy pobrać sam player na dysk , gdyby zaczelo rwac jest na to sposob. Pauza na 3-4 minuty jak zacznie buforowac i wtedy juz mozna ogladac do konca bez problemow..

Koza 
Administrator

Wysłany: 2007-11-22, 22:00   

Komu działa, ręka do góry!
Sprawdziłem, ten niby player to jakaś dziwna strona przerobiona na plik exe za pomocą serwisu www.siteinfile.com, która docelowo i tak przekierowuje na stronę www.polwizjer.org, a ta z kolei wiarygodnie nie wygląda.
Jeśli ktoś jest odważny albo lubi naprawiać windozę, proszę bardzo.

Pomijając już wszelkie stricte komputerowe aspekty tego przedsięwzięcia, na stronach Polsatu (producenta Ekipy) nie znalazłem informacji o emisji w internecie i udzieleniu jakichkolwiek licencji firmie Polwizjer.org (o ile takowa istnieje). Jakiś rok temu pojawiła się w prasie wzmianka o bizmesmenie, który w stanach retransmitował (za opłatą) hity z polskich kanałów telewizyjnych. Jak się okazało, nie posiadał wymaganych zezwoleń od nadawcy. Nie chcę szerzyć defetyzmu, ale ten "player" prezentuje się podobnie.

Proszę mnie poprawić, jeśli nie mam racji.

Pozdrawiam.

Królik 
Administrator

Wysłany: 2007-11-22, 22:12   

tez mi nie działa i nie bede wnikał dlaczego :wink: temat uważam za zbędny aby nie określić jako :spam:

Koza 
Administrator

Wysłany: 2007-11-22, 22:14   

Spam spamem, ale ludzi trzeba ostrzec. To nie pierwsza taka strona i nie ostatnia. Może by ją przykleić, ku przestrodze?

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi