Wysłany: 2007-11-22, 20:20 Serial "Ekipa" i inne online za free
Jak ktoś chce za free oglądnąć seriale "Ekipa" i "Twarzą w twarz" online to polecam player który dostałem.. Szkoda że tylko te 2 pozycje są za free bo aby mieć dostęp do pełnej wersji playera to trzeba kupić ale i tak rewelacja.. http://www.chomikuj.pl/po...katv_player.exe a hasło aby uruchomic playera : polskatv1. Wystarczy pobrać sam player na dysk , gdyby zaczelo rwac jest na to sposob. Pauza na 3-4 minuty jak zacznie buforowac i wtedy juz mozna ogladac do konca bez problemow..
Komu działa, ręka do góry!
Sprawdziłem, ten niby player to jakaś dziwna strona przerobiona na plik exe za pomocą serwisu www.siteinfile.com, która docelowo i tak przekierowuje na stronę www.polwizjer.org, a ta z kolei wiarygodnie nie wygląda.
Jeśli ktoś jest odważny albo lubi naprawiać windozę, bardzo.
Pomijając już wszelkie stricte komputerowe aspekty tego przedsięwzięcia, na stronach Polsatu (producenta Ekipy) nie znalazłem informacji o emisji w internecie i udzieleniu jakichkolwiek licencji firmie Polwizjer.org (o ile takowa istnieje). Jakiś rok temu pojawiła się w prasie wzmianka o bizmesmenie, który w stanach retransmitował (za opłatą) hity z polskich kanałów telewizyjnych. Jak się okazało, nie posiadał wymaganych zezwoleń od nadawcy. Nie chcę szerzyć defetyzmu, ale ten "player" prezentuje się podobnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum