Nie wiem czy moja opcja 'szukaj' dobrze dziala,ale jakos nie widze komentarzy do www.nasa-klasa.pl .Zapisaliscie sie do Waszych szkol?Ja odnalazlam moja przyjaciolke z ogolniaka.Polecam
Zdrowka wszystkim forumowiczom
ja też się wpisałam i sporo znajomych spotkałam super sprawa z tą naszą klasa
_________________ Agnieszka
joy Pomógł: 1 raz Wiek: 41 Dołączył: 29 Maj 2007 Posty: 141 Skąd: 'S-GRAVENHAGE
Wysłany: 2008-01-25, 18:07
Alicja mój refleks mi pomógł.Jak zwykle miałem zamiar się zapisać,ale nim ja się zastanowię czy aby na pewno chcę itd itd to zaczęły mnie głosy dochodzić żeby lepiej tego nie robić.No i mój dylemat sam się rozwiązał.
Pozdrowionka.
Bylo pare artykulow.Ale co zauwazylam na forum pod takim artykulem baardzo duzo osob jest zirytowanych poniewaz kobiety chwala sie swoimi dziecmi,ludzie zaczeli robic wyscigi i zaczeli dodawac obce osoby aby pokazac ile znajomych maja ,niewazne ,ze polowa to ludzie ,ktorych raz na oczy widzieli Albo i nie.
Jezeli chodzi o to pierwsze czyli o dziecko-z kogo normalna matka ma byc dumna jak nie z wlasnego dziecka?Ja zawsze jestem dumna ze swojego syna
Poczatki portalu byly fajne ,a teraz jest tam straszny bajzel ,mialam sprawe do zalatwienia i dostalam odpowiez z naszej-klasy po 2 tygodniach bez zadnego sorry ,gdzie podano mi ze w ciagu 48 h bedzie odpowiedz.
Jakos tak zrazilam sie do tego portalu no i sie wypisalam.
agula2401 mam nadzieje ,ze odpowiedz wystarczajaca
Pozdrawiam serdecznie
Eh czuje się na to za stary jak na fotke.pl A tak poważnie odwiedziłem kiedyś stronkę, nawet znalazłem swoją klasę z podstawówki... lecz zbyt zraziło mnie to podobieństwem do fotki.pl
_________________ --- AJACIED BEN JE NIET VOOR EVEN - AJACIED BEN JE HEEL JE LEVEN! ---
- Na czym oskarżenie opiera twierdzenie, że oskarżony się ukrywał?
- Nie miał profilu na naszej klasie, Wysoki Sądzie!
Cytat:
Mój znajomy windykator przestał korzystać z Naszej Klasy, odkąd w pracy dostał lepszy program do sprawdzania stanu majątkowego dłużników.
To takie typowe żarty. Ja nawet założyłem sobie profil "Alfons Bocian" celem sprawdzenia, na ile wiarygodna jest rejestracja na Naszej Klasie. I jak przeczuwałem, mało wiarygodna.
A na koniec po raz kolejny przytoczę mój ulubiony dowcip internetowy:
Cytat:
Pies mówi do drugiego psa, wlepiającego ze smutną miną ślepia w ekran komputera:
- Nie martw się, w internecie i tak nikt nie wie, że jesteś psem.
Bez względu na wszystko...portal "nasza-klasa" bardzo mi się podoba.Odnalazłam kilka osób z którymi nie miałam od dawna kontaktu i odnaleziono również mnie ;)....
Jeżeli chodzi o zdjęcia i dane osobowe umieszczamy je wszędzie, tak naprawdę, nawet na , czyż nie?
Na naszej klasie dokonujemy świadomego wyboru.Na tym polega rożnica...
_________________ Opuść swą głowę.Gwiazdy,one szeptają.Usłysz co mówią.I wiedz co to znaczy.Księzyc jest Twoim przewodnikiem.Zobacz jak idzie łagodnie przez światło, niczym dziecięce oko uratowane w baśniowym śnie...I śnij znowu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum