bo jak ma sie strona otworzyc to czlowiek szybciej do Polski zajedzie
haha lubie Twooje poczucie humoru Masz racje strasznie muli ta strona i chyba sie to za szybko nie zmieni.Ja teraz nawet Siare Siarzewskiego( z "Kilera") mam za kumplai Edwarda Ackiego z partii ea.Zycie jest piekne
Pozdrawiam
Chcecie zobaczyc ilu macie polskich sasiadow w Waszej miejscowosci?Wystrczy w opcji znajomych wpisac nazwe Waszego miasteczka lub najblizszego wiekszego...
...no chyba sie wypisze z tego interesu...pisalismy cos o zabezpieczeniach i prywatnosci na naszej klasie, ale teraz gorzej niz w messenger!!!!!W msn albo skype mozesz byc niewidzialnym a naszej-klasie ?- guzik!jak dla mnie to smieszne.Teraz jestesmy informowani doslownie o wszystkim, kto przegladal twoj profil,kto gdzie co i jak
Znalazlam taka notke na necie,poczytajcie...facetowi troche zajecia brak, no ale ma sporo racji...
Projekt Kasandra http://projekt-kasandra.blogspot.com/
...no chyba sie wypisze z tego interesu...pisalismy cos o zabezpieczeniach i prywatnosci na naszej klasie, ale teraz gorzej niz w messenger!!!!!W msn albo skype mozesz byc niewidzialnym a naszej-klasie ?- guzik!jak dla mnie to smieszne.
na naszej klasie mozesz sobie ustawic: niewidoczny... i nawet opis dodac...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum