Na każdy meczu Ajaxu u siebie warto iść Co do biletów to zamówić, można jedynie jak się ma CC (Club Card) lub można chyba jeszcze kupić w kasie, ale wtedy trzeba kilka tygodni wcześniej więc radze już się starać.
_________________ --- AJACIED BEN JE NIET VOOR EVEN - AJACIED BEN JE HEEL JE LEVEN! ---
Wdzialam juz na iternecie,jest adres kasy biletowej i sa one imienne z okazaniem ID.Tylko,ze ja nie rozumiem jaka trybune wybrac.Moglbys cos doradzic?Byles na ArenA?
Pozdrowionka i dzieki za odp.
Strone widzialam juz wczesniej i ze slownikiem jakos poszlo(wersja angielska jest niekompletna) i o meczach na stadionie cos tam wiem .Chcialabym zapytac na jaka trybune isc,tzn wiesz czasem gdzie sa ultras i jakie sa normy bezpieczenstwa.Niestety biletow nie moge wczesniej kupic,poniewaz my chcemy isc na ArenA z para przyjaciol,ktorzy przyjada w piatek po poludniu(14/03).Nie wierze,ze uda mi sie kupic bilety dla nich z faxem odbitek od paszportow.I tu nasuwa mi siepytanie,czy bilety moga byc drozsze dzien przed meczem?No,ze moze ich wogole nie byc to wiem... Wiec troche ryzyk-fizyk idziemy czy nie idziemy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum