Witam,
Pracowałem dwa lata temu w Holandii, jeszcze nie dostałem zwrotu podatku.
Wczoraj dostałem pisemko, które z tego, co powiedział mi wujek Google dotyczy prośby o podanie numeru konta bankowego.
Proszę mi jednak powiedzieć, co oznacza całe te pisemko (czy otrzymam w końcu zwrot, czy nie), a w szczególności tekst który zamieszczam na poniższym zdjęciu - martwi mnie ten wyraz `NEGATIEVE`. Rozwiejcie moje wątpliwości,
Dziękuję Duuvelke za odpowiedź.
Proszę, powiedz mi jeszcze, czy w wypadku, jeśli nie posiadam konta bankowego w Holandii, wystarczy, że wypełnię ten druczek z drugiej strony, a te pola dotyczące Holenderskiego konta zostawię nietknięte?
No więc wypełnij pola pod pomarańczową kreską z napisem Buitenlands Rekeningnummer. Zaznacz na samym dole, że zgadzasz się, aby ewentualne późniejsze wypłaty również wpływały na to konto.
nie wiecie czasami jak długo się czeka na przelew pieniędzy ,ja wysłałam już takie pismo i czekam
1. za ktory rok sie rozliczalas?
2. jesli rozliczalas sie za 2007 zrobilas to przed 1 kwietnia?? jesli tak powinnas zwrot dostac mniej wiecej w lipcu... moze byc troche wczesniej lub tez i pozniej...
3. jesli za inny rok niz 2007 to moze to nawet do 1,5 roku potrwac zanim dostaniesz odpowiedz ile nalezy ci sie zwrotu..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum