Dla jednych zwykły dzień, dla innych coś specjalnego. Tak, tak już niedługo zbliżają się Walentynki. No więc moje pytanie do Was; jak zamierzacie spędzić ten dzień i czy macie już jakiś prezent dla swojej drugiej polówki?
Skoro zacząłem topic, to może napisze coś od siebie. Za kilka dni przyjeżdża moja dziewczyna, więc na pewno będziemy świętować troszkę spóźnione Walentynki. Co do prezenciku, to nie mam jeszcze pomysłu... na pewno bukiet kwiatów i może jakaś kolacja. Na razie nie mam niestety ciekawszych pomysłów.
A Wy co planujecie...?
_________________ --- AJACIED BEN JE NIET VOOR EVEN - AJACIED BEN JE HEEL JE LEVEN! ---
Ja tam caly rok jestem zakochana w moim mezu
Ale widze po pierwszym poscie naszego uzytkownika ,ze na kilka dni zniknie z forum z powodu przyjazdu ukochanej
Co do pomyslu ja zawsze dostaje cos z Hunkemöller i zawsze to sa fajne rzeczy i zawsze zapakuja zgodnie z oczekiwaniem
To moze tez byc propozycja na prezent bo wiekszac babek lubi dostawac bielizne
pa
Alu, wiesz że myślałem o tym... kupowałem jej już rożne rzeczy; perfumy, zegarek, ciuszek....większość oczywiście po konsultacji z teściową lub wspólną koleżanka, ale zdarzało się, że sam czasami trafiałem Ale jakoś na bieliznę nie mogę się skusić, pewnie dlatego, że nie mam pojęcia na co zwracać uwagę, poza wyglądem zewnętrznym.
Co do tego, że zniknę na jakiś czas no to troszkę na pewno. Postaram się od czasu do czasu zajrzeć, ale nie będę zbyt często.
Wracając do tematu... czekam na wypowiedzi innych.
_________________ --- AJACIED BEN JE NIET VOOR EVEN - AJACIED BEN JE HEEL JE LEVEN! ---
...::: Real Ajacied :::...
mruwa_ Pomógł: 1 raz Wiek: 23 Dołączył: 24 Maj 2007 Posty: 80 Skąd: Rotterdam / Gliwice
Wysłany: 2008-02-06, 20:17
normalny dzien jak dla mnie
drugiej polowce nic nie kupie bo jej nie mam! wiec obdaruje samego siebie z reszta spedze ten dzien w robocie od 9 - 10 do 19 - 20 wiec nawet nie poczuje, no chyba ze nam magazyn w serduszka przyozdobia, haha!
dla mnie jest to specjalny dzien... poniewaz obchodzimy 4 rocznice jak jestesmy razem...
prezentu jeszcze nie mam... jak na razie nie mam pomyslu ani czasu, zeby cos kupic...
ale z pewnoscia zrobie kartke... no i romatyczna kolacja przy swiecach to podstawa:-)...
Gratulacje Duuvelke,pomnozenia tych czterech lat zycze!
Mam nadzieje,ze pogoda dopisze i bedzie mozna na spacerek sie wybrac.Tak zeby apetytu nabrac przed kolacja.
Pozdrowiam zakochanych cal rok!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum