a jak z ogorkami kiszonymi?bo tu tragedia dostac je a mam lenia sama robic.Sa u was w sklepie?ja mysle ,ze szef powinien dac Tobie podwyzke za taka reklame
Wiek: 27 Dołączyła: 15 Maj 2007 Posty: 66 Skąd: Bielsko-Breda
Wysłany: 2007-05-21, 14:25
sa ogorki kiszone w woreczku i w sloiku-bardzo dobre...tez tak mysle hihihi ale szef teraz sie zmienia....i mam nadzieje ze wogole cos zmieni sie na lepsze....bo na razie tylko obiecuja..ale efektow nie ma pozdrawiam goraco
Wysłany: 2007-05-25, 11:59
on wczesniej 1,5roku temu mial polska restauracje,ale szybko ja zamkneli(nie wiem czemu)oprocz tego wiele polakow u niego pracuje to jest taki holender ktory"wie jak zarabiac na polakach" smutne ale prawdziwe-takie zycie...
tak masz racje niektorzy holendrzy wiedza jak zarobic na Polakach ale przewaznie to nasza wina bo chcemy sie wykazac sie a oni to wykorzystuja na maxa.
Ale nie wszyscy
Wysłany: 2007-05-25, 12:23
tak dokladnie,my chcemy pokazac sie z jak najlepszej strony-pracujac..a niektorzy holendrzy to wykorzystuja...ja tez nie wiem jak dlugo tam zagrzeje miejsca bo jak bedzie tak jak jest teraz i nic sie nie polepszy to niestety..."moze nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo"... ..
a to szkoda bo ja uwielbiam z elbro pyzy z miesem ipierogi ruskie
NIoo musze Was zaprosić na ruskie pierogi z własnej roboty...
_________________ Opuść swą głowę.Gwiazdy,one szeptają.Usłysz co mówią.I wiedz co to znaczy.Księzyc jest Twoim przewodnikiem.Zobacz jak idzie łagodnie przez światło, niczym dziecięce oko uratowane w baśniowym śnie...I śnij znowu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum