Wysłany: 2008-05-19, 19:02 Bezplatna samodzielna nauka holenderskiego
Chcialabym poinformowac o nowej samodzielnej mozliwosci uczenia sie jezyka Holenderskiego.
Nalezy zadzwonic z telefonu stacjonarnego pod numer 0800 023 44 44 w godzinach 10 - 16 , rowniez w soboty i w niedziele i poprosic o przeslanie bezplatnej ksiazki do nauki jezyka holenderskiego pt. LEES en SCHRIJF werkboek deel 1
Pani przyjmujaca zgloszenie zapyta o nasz adres wraz z kodem pocztowym oraz skad dowiedzieliscie sie o tej ksiazce .
Na ksiazke czeka sie od tygodnia do dwoch - zalezy w jakim regionie.
Kiedy ksiazka juz zostanie przeslana , nalezy zalogowac sie na stronie www.leesenschrijf.nl
i rozpoczac bardzo przyjemna nauke a co najwazniejsze bezplatna
Ksiazka jest naprawde dobra do samodzielnej nauki .
Mam nadzieje , ze ta informacja pomoze wielu osobom na naszym forum .
Tak , oczywiscie , ze ogloszenie nadal jest aktualne .
W ubieglym tygodniu zamowilam druga czesc ksiazki
i wczoraj ja otrzymalam .
Znaja tam angielski wiec nie powinno byc problemu .
Zamow odrazu czesc pierwsza i czesc druga , to bedziesz mial
z glowy ...
Najlepiej dzwon do poludnia , bo po poludniu trafil mi sie taki
facet , ktory nie mial pojecia o tym co robi i chcial odemnie nr
r-ku bankowego . Musialam go dopiero uswiadamiac , ze te
ksiazki sa darmowe
Przed zadzwonieniem przygotuj sobie swoje dane , imie i nazwisko,
date urodzenia , adres holenderski wraz z kodem pocztowym i
odpowiedz skad wiesz o tej ksiazce a takze numer telefonu .
Zycze sukcesow
Pozdrawiam
Zamowilam sobie czesc 1 i 2 i juz przyszly. No i otwieram ta 1sza i szczeka na podlodze. JA znam troche nidrrlandzki a tu niezly harfcore na dzien dobry...
na www.leesenschrijf.nl mozecie sie logowac za darmo , trzeba wpisac swoje imie , nazwisko i kod pocztowy i sa tam dokladnie te same cwiczenia co w darmowej ksiazce , na ktora trzeba czekac 6 tyg , mowie wam zajebista sprawa .
jest tez inna strona www.taalklas.nl gdzie sa slowka , sa obrazki np ucho i pod spodem jest glosnik ze mozna uslyszec slowko po holendersku i jest ono tez napisane . trzeba sie zalogowac ale to tez nic nie kosztuje . wpisije sie imie i oni nadaja sami haslo .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum