Myślałem nad kolorystyka nie udalo mi sie wymyslic nic sensownego zwiazanego z flaga Holandi dlatego kolorem dominujacym ma byc czerwony Top czyli ta gora forum z logiem i menu ma byc rozciagnieta na caly ekran nie zaleznie od rozdzielczosci,menu przeniesc na gore troche szkielet forum zmienic tzn.inny widok tematow,postów,strony głównej
Generalnie nic specjalnego bo zależy mi na prostocie ale na pewno będzie przejrzysty i nie będzie męczył wzroku ;)
Styl już zacząłem robic zaczynam od topa żeby pokazac Królikowi ogólny zarys,
Narazie nie chce wiele mowic bo pewnie jeszcze zmieni sie to troche poddczas tworzenia stylu jednak to byla taka informacja ze forum caly czas sie bedzie zmieniac ;)
Wysłany: 2008-09-04, 14:37 a może by tak
a może by tak trochę bardziej to wszystko posegregować
transport do transportu
mieszkania do mieszkań
bo jak czasem czegoś człowiek szuka to wszędzie jest wszystkiego po trochu
Topola Pomogła: 4 razy Dołączyła: 06 Sie 2008 Posty: 101 Skąd: Polska
Wysłany: 2008-09-04, 15:20
Szczerze mowiac zdziwilo mnie podejscie niektorych osob do forum. Okazuje sie , ze chyba niepotrzebnie bralam w nim udzial, poniewaz mieszkam w PL, a ktos napisal , ze ma sluzyc glownie polakom mieszkajacym w NL. Tez zamierzam wyjechac , ale to nie jest proste i sadzilam , ze tu uzyskam informacje zwiazane z przeskoczeniem pewnych barier. Wychodzi jednak na to , ze zawracam komus glowe zbednymi pytaniami, poniewaz nie jestem " wyjechana". Bardzo mi sie podoba to forum , ale uwazam , ze moja obecnosc jest zbedna, jezeli mam rozmawiac tylko o sprawach zwiazanych z pobytem w Holandii, poniewaz niestety jeszcze jestem w PL
O ile dobrze pamiętam, zamysłem tego forum było podawanie informacji Polakom mieszkającym w Holandii lub chcącym się tu osiedlić.
Topola, szukasz dziury w całym
Cytat:
poniewaz nie jestem " wyjechana"
a to już całkowicie nie to forum
Wysłany: 2008-09-04, 19:13
Nie szukam dziury w calym, a piszac " nie jestem wyjechana" mialam na mysli co innego niz forum - wyjechani. Moze zle odebralam post , ale to nie znaczy , ze nie moglam tak pomyslec jak napisalam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum